+31 (0)475 476 663 info@lig-taxi.nl
Selecteer een pagina

Beerens Personenvervoer. Een kwestie van vertrouwen!

Een stukje geschiedenis…

Voordat Beerens Personenvervoer opgericht werd in 2009 heeft Kay Beerens de opleiding Transport & Logistiek gevolgd en in 2006 afgerond. Als bijbaantje begon Kay op 18-jarige leeftijd als taxichauffeur in de avonden en weekenden. Dat beviel erg goed en zodoende kwam hij terecht als planner bij een taxibedrijf. Kay was erg ambitieus en wilde een eigen taxibedrijf oprichten met een duidelijke missie en visie voor ogen. Hij heeft zijn droom nagejaagd door Beerens Personenvervoer op te richten, startend met twee voertuigen. In beginsel startte hij alleen als coördinator/planner en bestuurde zelf ook de taxi, maar kort erna heeft zijn broer Kevin Beerens hem versterkt als coördinator/planner. Kevin heeft de opleiding Horeca-management gevolgd. Ten tijde van zijn studie was Kevin al parttime werkzaam bij Beerens Personenvervoer als chauffeur. Na zijn opleiding is hij volledig toegetreden tot het bedrijf. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid, ook middels overnames, en heeft op dit moment een wagenpark van meer dan 50 voertuigen.

Beerens Personenvervoer

Sinds 2009 richt Beerens Personenvervoer zich voornamelijk op het zakelijk personenvervoer in binnen- en buitenland. Hierbij ligt de nadruk op kwalitatief hoogwaardig vervoer, waarbij onze chauffeurs een beschaafd rijgedrag en een vriendelijke, beleefde attitude ten opzichte van de klant naleven. Wij hechten veel waarde aan een representatief, verzorgd voorkomen van zowel het voertuig als ons personeel. Wij onderscheiden ons dan ook door onze persoonlijke benadering, uitgebreide service en een professionele aanpak.

Wij hebben een duidelijke missie, visie en doelstellingen.

Missie
Het leveren van kwalitatief hoogstaand, verantwoord en comfortabel personenvervoer op het gebied van zakelijk vervoer en zorg/ziekenvervoer, welke zo goed en efficiënt mogelijk voldoet aan de vraag van de klant en past binnen de samenwerkingsafspraken met de opdrachtgever.

Visie
De logistieke facetten worden zo goed mogelijk op de wensen van de klant afgestemd. Waarbij de inzet van mensen en middelen op een zo efficiënt mogelijke en waar nodig snelle wijze geschiedt. Een persoonlijke benadering richting klanten zien wij hierbij als onontbeerlijk.
Wij werken continu aan verbetering van onze dienstverlening door:

  • het gebruik van moderne middelen en materialen
  • periodieke evaluatie- en overlegmomenten
  • ondernemerschap

Hiermee trachten wij ieder jaar een hogere klanttevredenheid te behalen.

Doelstellingen
Een duurzame organisatie kan enkel bewerkstelligd worden door het continu leveren van kwalitatief hoogstaand personenvervoer middels een adequate en efficiënte logistieke planning. Middels samenwerking met partners uit de branche wordt een (inter)nationaal netwerk gecreëerd waarbij er van neen-verkopen nimmer al dan niet sporadisch sprake is. Ook met drie eigen vestigingen in Echt, Waalwijk en Amsterdam streven we landelijke dekking na. Deze facetten maken de organisatie uniek en daarmee onderscheidend wat zal leiden tot een duurzame organisatie en onmisbare partner in de branche.

 

De kracht van Beerens Personenvervoer:

Gewoon blijven, hard werken, familie, innovatie, service, kwaliteit en professionaliteit.

Deze elementen gecombineerd zijn het geheim én de kracht van Beerens Personenvervoer.
Een kwestie van vertrouwen!

Wagenpark

Beerens Personenvervoer heeft uitsluitend moderne, ruime voertuigen van het merk Mercedes-Benz. Zonder opzichtige reclameteksten, altijd glanzend gepoetst en met een schoon, fris, rookvrij interieur! Al onze voertuigen zijn uiterst comfortabel.

‘’Kwalitatief hoogstaand vervoer begint bij een representatief wagenpark.’’

Hieronder een impressie van ons wagenpark.